JCB Aggregaten

Op deze site kunt u veel informatie vinden over JCB aggregaten voor diverse toepassingen. Om de selectie makkelijk te maken bieden wij selectie filters waardoor u snel bij de juiste keuze komt. Mocht u daarna nog meer informatie hebben dan kunt u ons altijd benaderen en komen we indien gewenst ook bij u langs. 

 • Open Aggregaten

  De JCB noodstroom aggregaten in open uitvoering zijn geschikt voor plaatsing in bouwkundige ruimten bijvoorbeeld bij ziekenhuizen, kantoren, parkeergarages en bij agrarische bedrijven.

 • Geluidgedempte Aggregaten

  De geluidgedempte aggregaten van JCB worden toegepast daar waar een laag geluidsniveau van essentieel belang is. Deze aggregaten kunnen ook buiten toegepast worden. Dit kan zijn als noodstroom toepassing maar natuurlijk ook voor continu gebruik bij bijvoorbeeld evenementen zoals een kermis of popconcert.

 • Verhuur Aggregaten

  Speciaal voor de aannemerij en verhuur sector heeft JCB een serie aggregaten ontwikkeld die tegen een stootje kunnen. Uiteraard zijn deze aggregaten voorzien van alle mogelijke relevante opties die voor dagelijks gebruik zeer praktisch zijn. Vanzelfsprekend zijn deze aggregaten geluidsarm.

 • Lichtmast Aggregaten

  Met een JCB lichtmast staat u nooit meer in het donker. De mobiele lichtmasten kunnen worden ingezet bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen. De JCB lichtmasten zijn in het bijzonder geschikt voor de verhuur.

 • Telecom Aggregaten

  Deze speciaal voor de telecom markt ontwikkelde aggregaten zijn leverbaar met een vermogen van 8 t/m 22 KVA. Deze aggregaten zijn geluidgedempt en voorzien van een extra grote brandstoftank zodat ze op afgelegen locaties bij zendmasten prima ingezet kunnen worden.